Wznowa po prostatektomii i radioterapii ratującej
Dziękujemy, kochani!
Małżonkowi wystarczy innych negatywnych aspektów peseliozy, wakacje -  choćby kilkuletnie  - od problemów z rakiem prostaty bardzo się przydają.
Swoją drogą na pytanie, jak się czuje, jak funkcjonuje, Józek odpowiada, że właśnie pracuje nad kolejnym zleceniem, a w piątek znów jest umówiony z 9-letnimi wnukami na kolejny trening piłki nożnej. 
Wnuki w liczbie mnogiej, bo nasz rodzony ma kolegę rówieśnika. 
Dzieci są do bólu szczere, ten kolega właśnie stwierdził, że "gdyby dziadek stworzył w Poznaniu drużynę 77-latków, to  byłby w niej mistrzem".
A co!
Kto się zapisuje?
Odpowiedz
Wiekowo się nie łapię, ale w gałę chętnie bym poharatał, a i do Poznania niedaleko. Pozdrowionka.
Odpowiedz
(18.05.2026, 11:21:40)Dunolka napisał(a): Swoją drogą na pytanie, jak się czuje, jak funkcjonuje, Józek odpowiada, że właśnie pracuje nad kolejnym zleceniem, a w piątek znów jest umówiony z 9-letnimi wnukami na kolejny trening piłki nożnej. 
Wnuki w liczbie mnogiej, bo nasz rodzony ma kolegę rówieśnika. 
Dzieci są do bólu szczere, ten kolega właśnie stwierdził, że "gdyby dziadek stworzył w Poznaniu drużynę 77-latków, to  byłby w niej mistrzem".
A co!
Kto się zapisuje?

To teraz mnie nie dziwi to poznańskie 10 Mistrzostwo Polski w piłce nożnej.
Gratulacje dla Józka, dla Ciebie Jolu za przygotowanie seniora do takiej gry… no i dla Poznania za MP.

Pozdrawiamy serdecznie
Rocznik 1961
PSA WYJŚCIOWE: 09.2013 13,31 ng/ml
BIOPSJA: 10.2013 Prostatic carcinoma GS 2+2=4
PROSTATEKTOMIA RADYKALNA (klasyczna): 03.2014 w CO Bydgoszcz. Operator dr. Jerzy Siekiera.
Badanie po RP: GS 3+3=6 pT2c N0
PSA po RP: po 3 mieś. 0,028 ng/ml, od 6 m. do 6 lat od RP <0,002 ng/ml.
W ostatnim badaniu (12 lat od RP) <0,006 ng/ml
Koniec kontroli u urologa w CO
Moja historia
Wątek poboczny 

Módl się o najlepsze, przygotuj się na najgorsze.
Odpowiedz
No to postuluję wzbogacenie programu naszego kolejnego spotkania o kolejny punkt:
charatanie w gałę!
Jakiś Orlik się w okolicy chyba znajdzie.
Zgłaszam się jako wolontariuszka do udzielania pierwszej pomocy kontuzjowanym.
Mam doświadczenie w tej materii...

PS. Filmik, pokazujący minima kondycyjne umieściłam na naszej grupie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości