18.08.2016, 20:44:32
Przyjęto
Ciekawy wątek
Skończyć pointą.
Nawet jeśli nie masz wiązki
Masz małżeńskie obowiązki!
Ciekawy wątek
Skończyć pointą.
Nawet jeśli nie masz wiązki
Masz małżeńskie obowiązki!
Biedne Gąski też bez wiązki
|
18.08.2016, 20:44:32
Przyjęto
Ciekawy wątek Skończyć pointą. Nawet jeśli nie masz wiązki Masz małżeńskie obowiązki!
18.08.2016, 22:24:45
(18.08.2016, 20:44:32)Dunolka napisał(a): Przyjęto Twój główny obowiązek Pranie babskich podwiązek.
Mrakad
![]() Moja historia Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. (niem.) Albert Einstein
18.08.2016, 22:29:54
Na nic wiagra i podwiązki
Gdy już nie masz żadnej wiązki ![]()
18.08.2016, 22:35:09
(18.08.2016, 22:29:54)Dunolka napisał(a): Na nic wiagra i podwiązki RT wiązki zachowuje to Zoladex je blokuje ale to się kiedyś skończy wtedy drżyjcie wszystkie gąski. ![]()
Mrakad
![]() Moja historia Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher. (niem.) Albert Einstein
18.08.2016, 22:41:15
Na gąski padł strach blady!
(Że nie dasz wszystkim rady).
Ta dyskusja drżącym gąskom tak niewiele zmienia
Ale, co jest oczywiste, warto mieć marzenia ... https://www.youtube.com/watch?v=qf6fJ8uvfs0 https://www.youtube.com/watch?v=a17XiZm0V1w
19.08.2016, 21:29:13
Cytat:Dunolka Cóż za pomysł, posiąść wszystkie? Toż to głupie, niepraktyczne. To ma gąsek być pragnienie zaszczyt, wielkie wyróżnienie. Zdobyć cel to wielka sztuka Nikt Gąsiora nie oszuka. Za to potem jaka radość, a jest kilka możliwości Na FaceBook-u to ogłosić, kumy uschną tam z zazdrości. Zaraz dama się odezwie, że to mrzonki i rojenia Ale moje, osobiste, morze samozadowolenia.
Mrakad
19.08.2016, 23:13:16
Wcinam się w rozmowę Waszą
Za to moje wielkie sorry Ale trzymać stronę męską Zawsze chciałem do tej pory Jakby to powiedzieć zgrabnie Że nic tutaj się nie zmienia Ma wypowiedź tyczy bowiem Samo, no, zadowolenia Posiąść gąskę wielka sprawa Ale nie wiem, Jolu, czemu Sugerujesz Mrakardowi Że on zrobi to samemu! Akt 'posiąścia' - dziwne słowo Podejrzenia budzi moje Że od wieków, tysiącleci Zawsze dzieje się we dwoje! Gąska drży, a więc się boi Jednak może nie mam racji Drżenie bywa, co się zdarza Skutkiem serca palpitacji Może tak jest, kto to zgadnie Że gąseczką szarpią troski Iż, choć bardzo chce, to nie wie Czy się spełni sen jej boski Bo gąseczki śnią odważnie Że byłoby całkiem super Gdyby ktoś lub coś, nieważne Chciał, no wiesz, w ich gęsi kuper!
20.08.2016, 10:54:19
(20.08.2016, 05:01:34)Edward napisał(a): Ale trzymać stronę męską "Starsi panowie Starsi panowie Starsi panowie dwaj Już szron na głowie Już nie to zdrowie A w majtkach chcą mieć raj' ![]() Cytat:Posiąść gąskę wielka sprawa "Bo jeśli kochać, to nie indywidualnie Bo jeśli kochać, TO TYLKO WE DWÓCH" ????!!!! ![]() ![]() !!!!!!! Miejże to jednak Na uwadze druhu Że pewne forum p.t Pierwszy Sort Za niepobożne wszelkie zberezeństwa Skazać cię może Na cywilny mord!
20.08.2016, 22:28:24
O jakim forum i mordzie jest mowa?
Ty sama drżyj, gąsko, boś też nie jest święta! Kto Kabaret Dwóch Panów przywołał przed chwilą? Kto w kochaniu, o zgrozo, zmierza do trójkąta?
20.08.2016, 22:50:01
Do niejednych szaleństw
Przyznam się, gdy trzeba Bowiem na uwadze mam niezmiennie to: Pobożne dunolki idą wprost do nieba A te niepobożne idą tam, gdzie chcą. ![]()
21.08.2016, 05:16:23
Niebo, piekło, raj i smoła
Człowiek to wymyślił By od innych, w imię Stwórcy Złe odpędzać myśli Ale Stwórca, znów o zgrozo W swym akcie tworzenia Nie pomyślał i seks stworzył A to dużo zmienia Efekt taki jest, to wiedzą Od Tatr aż do Ustki Że w piekiełku miejsca nie ma W niebie wielkie pustki Więc dunolki na uwadze Cały czas niech mają Że pobożnym to być warto Bo w niebie czekają
21.08.2016, 11:45:26
Jest sensacja, maski spadły
wychyneły z piekła diabły. Wiarę z seksem pomieszali Wątek nam sprofanowali. Dunol szydzi z pobożności W gaciach widzi swe radości. I trójkąty tu promuje Edward Stwórcę krytykuje. Jam współwinny od początku Więc przepraszam, znikam z wątku.
Mrakad
21.08.2016, 14:22:40
Ja też znikam, póki jeszcze
Wrogów wielu nie mam Choć ten wątek o płci walce To ciekawy temat A na koniec, by dyskusję O nieszczęsnej wiązce Jakoś zamknąć coś napiszę A o czym? O gąsce! --- Bardzo mądry ktoś powiedział Już jakiś czas temu Że gąsiory, to są z Marsa A gąseczki z Wenus I miał rację człowiek ów ten Łapiąc życie w biegu Bo przykładów są tysiące Oto kilka z brzegu Gąsior trwać w bezruchu może Z butelczynę piwa Gęś nie wytrwa, zamiast tego Kupereczkiem kiwa Gdy w TiVi mecz jakiś leci Gąsior chrupie czipsy Gęś w tym czasie raczej woli Pielęgnować tipsy Gąsiorowi na pokazie Nisko wisi moda Gąsce nie, choć często bywa Jeszcze bardzo młoda Militaria, wojsko, wojny Lasery, Pershingi To świat jego, ona za to Woli nosić stringi Krótko mówiąc to gąsiory Wojny w sercach noszą A gąseczki seksapilem Do pokoju proszą
21.08.2016, 19:30:18
Czy dobrze pamiętam
- była już pointa? (Ale panowie spokojna głowa To przecież wcale nie było o was! Wy wszak nie dziadki My nie dzierlatki A słynne wiązki mają ciekawszy rym Niźli gąski). |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|