![]() |
|
Uroczyście imieninowo. - Wersja do druku +- RAK PROSTATY POMOC - Forum (https://rakprostatypomoc.pl) +-- Dział: Rozmawiajmy (https://rakprostatypomoc.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Dział: Życzenia, pozdrowienia (https://rakprostatypomoc.pl/forumdisplay.php?fid=43) +--- Wątek: Uroczyście imieninowo. (/showthread.php?tid=82) |
Uroczyście imieninowo. - Jędrek - 19.03.2016 19 marca dzisiaj świętują Bogdan i Józef Świętujcie i życiem się radujcie Tańczcie ,śpiewajcie szczęście budujcie Kochajcie by kochanym być I żyjcie w zdrowiu jak dotąd nikt Jędrek z Beatą RE: UROCZYŚCIE IMIENINOWO - Edward - 19.03.2016 Beatko i Jędrku! Jesteście niezastąpieni w pamiętaniu o imieninach członków naszego forum i za to, jako beneficjent Waszej pamięci, bardzo Wam dziękuję! Bogdanowi i Józkowi życzę dużo zdrowia. Wiem, że nie są to oryginalne życzenia, ale wypracowano je przez pokolenia i przez wieki i jak dotąd lepszych nie wynaleziono. A Beatce i Joli życzę, by cieszyły się ze wszystkiego, co dobre zdrowie dzisiejszych solenizantów im daje. Edward RE: UROCZYŚCIE IMIENINOWO - Dunolka - 20.03.2016 Solenizant serdecznie dziękuje za pamięć i życzenia!
RE: UROCZYŚCIE IMIENINOWO - Armands - 20.03.2016 Zdrowia Panowie! Wczoraj korzystając z św. Józefowej dyspensy wypiliśmy toast za naszych solenizantów. Jędruś może poświadczyć ![]() Armands RE: UROCZYŚCIE IMIENINOWO - cris - 20.03.2016 Ode mnie również życzenia dla solenizantów - z gór. https://www.youtube.com/watch?v=nVQjRW9AD-g Pośpiewajcie razem z góralami. RE: UROCZYŚCIE IMIENINOWO - dago - 20.03.2016 Pięknie,że myślimy o solenizantach , ale mam pytanie,czy akurat w tym dniu nasi Koledzy obchodzą swoje święto. Jak spojrzeć na kalendarze to Bogdan jak i Józef mają wiele dni w roku do świętowania.http://www.kalbi.pl/imieniny-bogdan http://www.kalbi.pl/imieniny-jozef Imieniny Józefa zawsze będą mi się kojarzyły z dniem 1 maja. A może każdy z nas w swojej stopce umieści dzień swoich imienin ( urodzin bym nie proponowała z wiadomych względów )wówczas byłaby okazja złożyć życzenia w faktycznym dniu imienin.To tylko taka mała sugestia z mojej strony. W przypadku, gdyby Bogdan i Józek obchodzili jednak w tych dniach swoje imieniny to proszę przyjąć najlepsze życzenia , dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż zdrowia, radości, optymizmu, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni . Serdecznie wszystkich pozdrawiam dago RE: UROCZYŚCIE IMIENINOWO - Dunolka - 20.03.2016 (20.03.2016, 19:53:50)dago napisał(a): Imieniny Józefa zawsze będą mi się kojarzyły z dniem 1 maja. Danusiu, oficjalnie 1 maja to święto Józefa robotnika, a tu na forum sami inżynierowie... ![]() PS. 1. Józek mówi, że również 1 maja możesz wypić jego zdrowie, jak najbardziej. PS. 2. I każdego innego dnia też. PS. 3. Prosił, by podziękować ci za życzenia, co niniejszym czynię.
RE: Uroczyście imieninowo. - bogdan - 24.03.2016 Dzięki za życzenia. Józkowi życzę zdrowia i radości życia na każdy dzień. Na naszym forum dominują wątki "życzenia i pozdrowienia" i "terapia śmiechem". Stąd wniosek wszyscy domownicy czują się dobrze, poza małymi wyjątkami. Kris osiągnie w najbliższym czasie osiągnie swój zamierzony cel. Enzalutamidowcy jak sobie założyli dożyją 65+. Włodek, to silny facet przy PSA 30 tylko obserwuje i robi swoje, czyli pracuje i korzysta z życia. Reszta to 0,00 czyli "symulanci". RE: Uroczyście imieninowo. - cris - 23.04.2016 23.04. - Jerzego, Wojciecha - dla nich najserdeczniejsze życzenia. Co prawda nikogo z forum o tym imieniu nie znam, jednak mogą się kryć pod nickiem. 25.04. - Marka, Jarosława. Imiona popularne reprezentowane na forum. Jeśli Wy je obchodzicie w tym dniu to: Marku - wszystkiego najlepszego. Dzisiejszy toast i 100 lat jest dla Ciebie. Jarku - abyś nadal "symulował" i był radosny. Dla Ciebie "Niech mu gwiazdka pomyślności" i oczywiście toast. RE: Uroczyście imieninowo. - Jędrek - 23.04.2016 (23.04.2016, 15:14:09)cris napisał(a): 23.04. - Jerzego, Wojciecha - dla nich najserdeczniejsze życzenia. Cris Dobry pomysl z dziennikiem imieninowym,moźe wprowadzimy stały automatyczny kącik ? 24.04 Grzegorza, Aleksandra Jarkowi podtrzymania wspanialego daru ,podtrzymującego wszystkich Slońca bez końca i wieńca z samych źycząJędrek z Beatką Ps ZA GODZINĘ JADĘ WYŚCISKAĆ BRACHU CIEBIE, BÓJ SIĘ. RE: Uroczyście imieninowo. - Armands - 23.04.2016 No i przyjechali i wyściskali... a nawet wycałowali ![]() Dziękuję za pamięć, oraz życzenia. Niech Wam gwiazdka... zdrowie Wasze... sto lat... również dla Was ![]() Pozdrawiam serdecznie Jarek RE: Uroczyście imieninowo. - Armands - 01.05.2016 (20.03.2016, 20:23:46)Dunolka napisał(a):(20.03.2016, 19:53:50)dago napisał(a): Imieniny Józefa zawsze będą mi się kojarzyły z dniem 1 maja. Korzystając z pięknego wieczoru pozwolimy sobie wypić lampkę wina za zdrowie Józka. Miał, mieliście Jolu i Józku ciężki tydzień, dlatego tym bardziej serdecznie pijemy za wasze zdrowie i powodzenie w rodzinie. Pozdrawiamy serdecznie E i J RE: Uroczyście imieninowo. - Dunolka - 01.05.2016 Serdecznie dziękujemy! Józek mówi, że czuje się zobligowany iść jutro skoro świt do roboty. To był dla niego naprawdę trudny tydzień. Ale Józek, spokojny i odpowiedzialny, był wsparciem dla nas i dla całej swojej licznej rodziny. Najstarszy Syn. Pożegnał nie tylko swoją mamę, ale i swój rodzinny dom, w którym się wychował, który często odwiedzał. Posiadłość w najbliższym czasie zostanie przez spadkobierczynię sprzedana, dom pewnie wyburzony. RE: Uroczyście imieninowo. - Armands - 23.06.2016 Dziś imieniny obchodzi Wanda. Wszyscy pamiętamy o Wandzie, co to nie chciała Niemca... ale nie o niej pomyślałem, patrząc dziś w kalendarz. Mam nadzieję, że trafiłem i w imieniu naszej społeczności chciałbym złożyć życzenia Wandzie, co chciała Edwarda ![]() Wando, życzymy Tobie dużo zdrowia, wielu sił do pokonywania przeszkód, oraz niewyczerpalnych pokładów wiary i nadziei.
Bądź zawsze pogodna, czyli taką, jak Ciebie znamy i ciesz się miłością swoich najbliższych, oraz sympatią i przyjaźnią Przyjaciół z Michelina.
![]() 100 lat Wando!
RE: Uroczyście imieninowo. - Dunolka - 23.06.2016 "Na dobre i na złe", idźcie razem, czasem jedno wymaga pomocy i wsparcia, czasem drugie, ale każdy zawsze potrzebuje ciepła, miłości, przyjaźni. Niech wam tego nigdy nie zabraknie! Wando - uściski od Dunoli
RE: Uroczyście imieninowo. - Jędrek - 23.06.2016 Wando Ech pisać można wiele Od nas życzenia te których Nikt nie wypowiedział A w sercu czekają na spełnienie Jędrek z Beatą RE: Uroczyście imieninowo. - jesien 2015 - 23.06.2016 Wszystkiego co piękne i dobre. Ela RE: Uroczyście imieninowo. - Edward - 23.06.2016 Kochani moi! W podziękowaniu za Waszą pamięć i piękne życzenia przesyłam tę nastrojową piosenkę: https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI Wanda RE: Uroczyście imieninowo. - dago - 23.06.2016 Imieniny- dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia; Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka Płyną , jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, Sa dla Ciebie przeznaczone!!!! Wandziu, wszystkiego co najlepsze! Danka i Włodek RE: Uroczyście imieninowo. - Jędrek - 24.06.2016 Dankom Danusiom Danutom Ile drzew rośnie w lesie, Ile ciężarów siłacz uniesie, Ile uciągnie lokomotywa, Ile włosów liczy lwia grzywa, Ile ciastek w ciastkarni, Ile bułek w piekarni, Tyle szczęścia i słodyczy W Dniu Imienin tobie życzą J B Janom Jaśkom Jankom Byś miał życie nudne, słabe, Za kochankę starą babę, Złych przyjaciół, podłe mienie, Brzuch pustawy i kieszenie, A kłopotów, że nie zliczę, Tego właśnie Ci nie życzę! |