![]() |
|
Dwanaście lat od radykalnej prostatektomi - Wersja do druku +- RAK PROSTATY POMOC - Forum (https://rakprostatypomoc.pl) +-- Dział: Rak Prostaty – i co dalej? (https://rakprostatypomoc.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Przed i po diagnozie - Przebieg i efekty leczenia (https://rakprostatypomoc.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Dwanaście lat od radykalnej prostatektomi (/showthread.php?tid=75) |
RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - Azja - 07.03.2024 Gratulujemy i dziękujemy za wiele lat Twojej działalności na forum. Dzięki Tobie chorzy i członkowie ich rodzin przechodzą/przeszli przez trudny czas diagnozy, a potem leczenia z optymizmem i wsparciem w trudnych momentach. To bardzo cenne, doceniamy!
RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - AParsley - 07.03.2024 Jarku, Serdeczne gratulacje. Cieszy mnie, że przy najbliższym spotkaniu będzie co świętować. Pozdrawiamy Ciebie i Elę. AParsley RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - Dunolka - 07.03.2024 Jarek! Jednym słowem wy... cię z Klubu! Ja wiem, że chociaż ten Klub mocno ekskluzywny jest, to jednak nikt nie chce do niego należeć. Niemniej jednak jakieś profity się ma. W rodzinie współczucie, szacunek, zwolnienie z niektórych obowiązków. Tymczasem doktór powiada - koniec tego dobrego, od dziś Klub Symulantów! Trudno. Odwoływać się chyba nie wypada. PS. Na spotkanie przywozisz oczywiście szampana!
RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - Aneta74 - 07.03.2024 Gratuluję! Mam nadzieję, że i my będziemy mogli zamieścić podobny wpis w przyszłości. I uderzyć w "Dzwon Zwycięstwa", który wisi na ścianie w Białostockim Centrum Onkologii. Wszystkiego dobrego. RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - Armands - 20.11.2024 W poniedziałek razem z żoną zrobiliśmy badania z pakietu 40+ i w pakiecie (moim oczywiście) było badanie PSA. Wynik 0,006 ng/ml co raczej było dla mnie spodziewane. Ale dlaczego o tym napisałem? Może dla atencji? Nie! Napisałem informacyjnie, bo program 40+ ma być z końcem tego roku zakończony i zastąpiony czymś niepisowskim, a jak widać co się dzieje w finansowaniu naszej służby zdrowia, to może się skończyć bez kontynuacji. Dlatego zachęcam do skorzystania z pakietu badań i umówienia wygodnego dla siebie terminu. My to zrobiliśmy na platformie Internetowego Konta Pacjenta. Kilka minut i załatwione badanie w sieci laboratorium Synevo. Wyniki wieczorem tego samego dnia co badanie na stronie laboratorium. Pozdrawiam PS. Glukoza o jedną jednostkę powyżej normy. Widocznie w niedziele było zbyt dużo domowej szarlotki z kronselki
RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - Paweł - 20.11.2024 Gratulację!
RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - omega - 20.11.2024 Dołączam się do wiwatu RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - tomek27m - 20.11.2024 Gratulacje RE: Dziesięć lat od radykalnej prostatektomi - Armands - 25.03.2026 Dawno nie odkurzałem… ups… odświeżyłem swojego wątku, ale minęły dwa lata od kiedy ostatni raz badałem PSA w ramach wizyt w Centrum Onkologii. Ale tak do końca nie odpuściłem diagnostyki. W ciągu dwóch ostatnich lat robiłem badania z programu 40+, a ostatnio z Moje Zdrowie, bo tak chyba nazywa się ten program, który zastąpił 40+. Na badanie można się zarejestrować on-line z aplikacji mojeIKP. Wśród badań do wykonywania jest i badanie PSA (dla facetów) to cóż szkodzi zrobić? No to zrobiłem i wszystko wyszło ok, a PSA niezmiennie <0,006 ng/ml. No cóż… dobrze mi z tym. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Armands RE: Dwanaście lat od radykalnej prostatektomi - Szewik - 25.03.2026 Tobie Armands chyba już nie wypada gratulować, ale zrobię to: GRATULACJE. Pozdrawiam Szewik RE: Dwanaście lat od radykalnej prostatektomi - AParsley - 07.04.2026 Brawo Jarku, Pozdrawiam AParsley |